Bekijk hier de aftermovie van 2022:

Kennisfestival Lees & tel mee

Samen bouwen aan effectief taal- en rekenonderwijs

Nog steeds zijn er, volgens de onderwijsinspectie, te veel kinderen niet goed in rekenen of taal. Onvoldoende kinderen verlaten de basisschool met het gewenste taal- en rekenniveau. Dat betekent dat die leerlingen de basisvaardigheden onvoldoende beheersen om de stap naar de middelbare school te maken.

Bezoek op 4 april 2024, samen met andere onderwijsprofessionals, de tweede editie van het kennisfestival Lees & tel mee en breng hier verandering in. Ontdek vernieuwende ontwikkelingen en leer van vooraanstaande (praktijk)sprekers die jou inzicht bieden in de nieuwste, meest effectieve manieren en methoden om taal- en rekenachterstanden bij leerlingen te overwinnen. Deze waardevolle kennis geeft jou de tools om direct impact te maken binnen jouw school.  

Netwerk en verbind je met andere gepassioneerde onderwijsprofessionals die dezelfde uitdagingen en doelen hebben als jij. Geniet, binnen een fijne sfeer, van een dagje uit samen met collega's

Als deelnemer van Lees & tel mee live krijg je ook gratis toegang tot Lees & tel mee online. Bekijk tot en met 30 april nog eens 15 extra lezingen!

Lees: 4 redenen om Lees & tel mee te bezoeken 


Hét kennisfestival voor onderwijs- en zorgprofessionals die zich bezighouden met geletterdheid en gecijferdheid!