FAQ

Veelgestelde vragen

Door een ticket te kopen, krijg je toegang tot het festival op 4 april. Nadat je een ticket hebt gekocht en een account hebt aangemaakt, vind je jouw ticket met QR code terug in jouw account. Print je ticket uit of neem een pdf mee op je telefoon.

Er is accreditatie aangevraagd voor het fysieke gedeelte van Lees & tel mee op 4 april bij NIP/NVO (SKJ), ADAP en LBRT.

De annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. Wie een ticket wil annuleren, laat dit schriftelijk weten aan administratie@lexima.nl. Je kan kosteloos annuleren t/m 15 februari 2024. Bij annulering van de inschrijving zal er geen creditnota worden opgemaakt maar zal de factuur worden geannuleerd. Indien de factuur is betaald, zal deze worden terugbetaald, indien de annulering binnen de vooropgestelde termijn is gebeurd. Indien je annuleert na 15 februari 2024 en nog niet hebt betaald, dient het ticket alsnog betaald te worden.

We volgen de actuele richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. We gaan ervan uit dat we 27 september een bruisend festival kunnen organiseren.

Helaas komt het nog voor dat bezoekers gebruik maken van een verouderde browser die niet meer wordt geüpdatet en daardoor niet alle moderne web technieken ondersteunt. Wij raden aan om een andere browser te gebruiken zoals bijvoorbeeld Google Chrome.

Staat je vraag er niet bij of kom je er toch niet uit? Neem contact op via onderstaand formulier. Als je je telefoonnummer achterlaat, kunnen we sneller contact opnemen als dat nodig is.

Stel je vraag via het contactformulier. We doen ons best om je zo snel als mogelijk een antwoord te sturen.

Hét kennisfestival voor onderwijs- en zorgprofessionals die zich bezighouden met geletterdheid en gecijferdheid!