Onderwijsbeurs

Verbind met onderwijsprofessionals en maak impact in het onderwijs!

De onderwijsbeurs tijdens het Kennisfestival Lees & tel mee is bij uitstek dé plek om in contact te komen met jouw doelgroep. Creeër zichtbaarheid bij honderden onderwijsprofessionals in het PO/VO, maak nieuwe contacten of presenteer de nieuwse innovaties en ontwikkelingen van jouw organisatie. Wil jij een stand boeken op de onderwijsbeurs? Neem voor meer informatie contact op via conferentie@lexima.nl.

Win een gratis exclusieve lezing voor standhouders
De onderwijsbeurs is bij uitstek dé plek om in contact te komen met (potentiële) klanten. Naast een fysieke stand op de beurs bieden wij de mogelijkheid tot het geven van een exclusieve inhoudelijke lezing voor alle deelnemers.

 

  • Er zijn een beperkt aantal plekken in het programma beschikbaar. Wij regelen de locatie en alle logistieke zaken. Jij verzorgt de lezing! Creëer nog meer zichtbaarheid voor jouw organisatie onder de onderwijs- en zorgprofessionals in heel Nederland
  • Krijg als standhouder de mogelijkheid om jezelf op het podium te profileren
  • Zet je product of organisatie letterlijk in de schijnwerpers!


Wil je meer informatie over het winnen van een exclusieve lezing? Neem voor meer informatie contact op via conferentie@lexima.nl.

Wil je meer weten over de eerste succesvolle editie van Lees & tel mee 2022? Klik hier voor een factsheet met meer data en informatie (PDF).

Bekijk de deelnemers aan de informatiemarkt