Wat levert een bezoek jou op?

Wat levert een bezoek aan Lees & tel mee jou als onderwijsprofessional concreet op?

Direct toepasbare kennis: Ga naar huis met concrete strategieën en tools om taal- en rekenachterstanden effectief aan te pakken.  Pas de opgedane kennis en inzichten direct toe om de leerprestaties van jouw leerlingen te verbeteren en zo hun kansen op succes te vergroten.  

Professionele groei: Investeer in jezelf en jouw professionele ontwikkeling. Vergroot jouw expertise op het gebied van het overwinnen van taal- en rekenuitdagingen, waardoor jouw inzet als onderwijsprofessional waardevoller wordt.  

Maak impact: versterk jouw pedagogische en didactische vaardigheden waardoor je impact hebt op de leerlingen in jouw klas. Je kunt hen beter ondersteuning bij het overwinnen van taal- en rekenachterstanden en hen begeleiden naar verbeterde leerresultaten.  

Inspiratie en motivatie: Je wordt geïnspireerd door succesverhalen. Versterk jouw passie voor het vak en ontwikkel nieuwe ideeën en benaderingen om jouw leerlingen te ondersteunen. Laat het kennisfestival jouw motivatiebron zijn voor het creëren van een positieve en stimulerende leeromgeving.