Ondanks dyslexie ben ik nu schrijfster

Mirella Schaperkotter

'Jij hebt dyslexie, dus kies niet voor een beroep waarbij taal belangrijk is. Ga maar iets met exacte vakken doen. Of in de zorg, ofzo.' 
Is dat zo? Is dat het standaard hokje waar ik nu door mijn diagnose dyslexie in hoor? Ik bewees, met de geweldige hulp van mijn lerares Nederlands, het tegendeel. Ik kreeg de juiste hulp en ben nu schrijfster van beroep. En ik ben er zeker van, dat ik geen uitzondering op de regel ben! Ik vertel je graag mijn verhaal. 

Over de spreker

Mirella Schaperkotter, geboren in 1977 is trotse moeder van een dochter van 20 en erg gelukkig getrouwd.

Ze ronde succesvol een MBO-opleiding communicatie af en behaalde het HBO-deelcertificaat sociale psychologie.

Ze schrijft als tekstschrijfster in opdracht van derden. Verder werkt ze als marketeer en vormgever.