De Online Bijeenkomst over Executieve Functies

Raak jij ook verdwaald in de enorme hoeveelheid initiatieven voor het ondersteunen van executieve functies? Op maandag 10 juni vindt De Online Bijeenkomst over Executieve Functies plaats, waarbij Mariëtte Huizinga als gastspreker zal spreken over de wetenschappelijke inzichten die er bestaan om executieve functies te helpen ondersteunen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is speciaal voor leerkrachten, IB-ers en RT-ers in de bovenbouw van het Primair Onderwijs en de eerste klassen van het Voortgezet Onderwijs.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens het algemene gedeelte zal Dr. Mariëtte Huizinga dieper ingaan op de wetenschappelijke benaderingen t.a.v. executieve functies. Na deze presentatie kun je kiezen uit drie verschillende break-out sessies. In de eerste sessie gaat Mariëtte Huizinga dieper in op wat leerkrachten kunnen doen om de ontwikkeling van executieve functies te ondersteunen. Bij de tweede sessie 'Leren leren' ontdek je hoe je jouw leerlingen zonder en mèt een speciale onderwijsbehoefte, zoals bijvoorbeeld dyslexie, goed kan begeleiden bij het leren. Of je kunt kiezen voor de sessie ‘Letterster’, waarin wordt uitgelegd hoe Letterster lees- en/of spellingsproblemen aanpakt op ondersteuningsniveau 2 en 3.

De bijeenkomst is van 15.15 tot 16.45 uur. Bekijk hier het volledige programma.

Hoe kan je deelnemen?

Meld je nu aan. Deelname is gratis. Na registratie sturen we je een bevestigingsmail. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een uitnodiging om online deel te nemen.