De Boekies bus brengt kilometers leesplezier

Boekies is het leesprogramma waarmee het onderwijs werkt aan leesbevordering. Met ruim 2.000 digitale kinder- en jeugdboeken is Boekies de sleutel is tot meer leesplezier en een betere leesvaardigheid.

De Boekies bus komt gratis langs op jouw school voor een leesles die je leerlingen niet snel zullen vergeten! Schrijf je in voor een bezoek van de Boekies bus en krijg hier gratis een proefabonnement Boekies en een training bij.

De leesles is geschikt voor groep 3 t/m 8. Per school wordt 1 leesles aangeboden.

 

Leesbevordering is het stimuleren van kinderen en jongeren rondom lezen door het structureel aanbieden van gerichte activiteiten. Deze activiteiten zorgen voor meer leesplezier en leesmotivatie, zodat zij lezen gaan zien als een leuke en zinvolle tijdsbesteding. 

 

Actievoorwaarden

De Boekies bus komt gratis langs bij scholen, in combinatie met proefabonnement op Boekies van twee maanden en een Kick-off-training Boekies.

 

De Boekies bus rijdt van maandag 27 februari t/m woensdag 26 april 2023 door Nederland. Bij het inschrijven kies je de dag waarop je de bus wilt laten langskomen. De exacte datum wordt in overleg gepland.

 

De Boekies bus zal 120 scholen bezoeken. Als de Boekies bus is volgeboekt, kun je nog steeds een proefabonnement afsluiten.

 

2 weken voor einde van de proefperiode is er een contactmoment met een medewerker van Lexima.

 

Het proefabonnement wordt na de proefperiode omgezet in een jaarabonnement. Mocht je dit niet willen dan kun je voor die tijd het abonnement kosteloos opzeggen door een e-mail te sturen naar administratie@lexima.nl.