Webinar

Demo

Ontdek hoe Rekensprint bijdraagt aan effectief onderwijs door onze gratis on-demand webinar te bekijken. In slechts 15-20 minuten kom je alles te weten over Rekensprint.

Bekijk de demo en ontdek hoe Rekensprint Online werkt. Binnen 10 minuten leer je alles over de belangrijkste functionaliteiten. 

Met Rekensprint Online begeleid je leerlingen zowel op afstand als op school. Individueel of in een groep. De rekentaken arrangeer je eenvoudig vanuit de Rekensprint oefenlijnen, vanuit de rekenleerlijn-tussendoelen of vanuit Bareka’s bouwstenen en drempels. Verrassend is de optie om een som en zijn strategie, ook mondeling, verwoordend, te oefenen: onze digitale omgeving zet de spraak om in som en strategie, en controleert of deze goed waren. 

 

Ook onderscheidend is de mogelijkheid om, als begeleider, met enkele kinderen tegelijkertijd online in één oefensessie te oefenen, online per leerling sommen toe te wijzen en elkaar te zien tijdens het begeleid oefenen. 

 

In het Dashboard vind je ook de koppeling met de Bareka Profieltoets. Een geweldige combinatie om rekenachterstanden te detecteren en direct via een remediërend programma op maat op te pakken. 

 

Let op:  RS Online biedt naast het beantwoorden van opdrachten door middel van het toetsenbord, ook de mogelijkheid tot ‘hardop rekenen’. Deze functie maakt gebruik van speech-to-text technologie die op dit moment alleen ondersteund wordt door de browser Chrome. RS online werkt dus prima in andere browsers zoals MS Edge, alleen dan zonder deze extra ‘hardop rekenen’ mogelijkheid. 

 

Lexima is een reseller van de producten Bareka en Rekensprint Online. Schoolsupport Uitgeverij is een zusterbedrijf van Lexima.

Schaf een licentie aan voor onbeperkt gebruik
Bestel Rekensprint Online
Werk samen met Bareka
Meer weten over Bareka

Rekensprint Online

Bevordert het automatiseren van de basisvaardigheden rekenen op 1F-niveau

Dagelijks, wekelijks, sprinten tienduizenden kinderen op school of in RT-praktijktijken met RekenSprint Start, Basis, Extra of 1F, of met RekenSprint Getalbegrip. Een belangrijke remediërende rekenoplossing, voor die paar leerlingen in je klas die (vaak al veel eerder) zijn uitgevallen op rekenbewerkingen en waar extra oefening niet geholpen heeft.  

 

Meer weten over achtergronden en effectiviteit van rekenonderwijs?

Download het whitepaper over effectief rekenonderwijs